ART 4 WATER:

Kunstveiling waarbij de opbrengst gaat naar de stichting; Zuiver Afrikaans Water

Het werk dat ik zal doneren:

Met de opbrengst hoopt Z.A.W. een waterzuiveringsproject in Edakeni in Zuid Afrika te kunnen uitvoeren. U kunt hieraan een bijdrage leveren door of aan te schuiven aan het diner en/of kunst te kopen tijdens de veiling.

Interesse in het diner en de veling? stuur even een mailtje naar: event@laluz.nu

 

Dag van de Palliatieve zorg

Op 11 oktober 2008 heeft in Salland de dag van de palliatieve zorg plaatsgevonden. Het betrof een expositie met aansluitend een kunstveiling en de opbrengst hiervan kwam ten goede aan de spirituele zorg.

Een aantal prominente nederlanders (Matthijs van Nieuwkerk en Gerda Havertong)  waren die dag aanwezig. Wouter van Donselaar deed mee met een drieluik van werkjes van 30 bij 30 en een groter schilderij dat werk gekocht door de directrice van het deventer ziekenhuis en dat zijn plek daar heeft gevonden in het stiltecentrum.

Uiteindelijk werd een bedrag van ongeveer 3500 euro opgehaald voor de spirituele zorg.

 

 

Afrikaanse Projecten

Op 18 oktober 2008 heeft er in de Oude Kerk in Amsterdam een expositie en aansluitend een veiling plaats gevonden, ten bate van twee waterzuiveringprojecten in het zuiden van Soedan. Het is de bedoeling dat dit een jaarlijks terugkomen evenement wordt.

Diverse kunstenaars exposeerde 2 werken, waarvan er 1 geveild werd. Grote nederlandse kunstenaars als o.a. Ad Arma (voormalig kunstenaar van het jaar) Peter schenk en Rene van der Hoofd deden mee.

Zelf deed ik ook mee met 2 werken; "A Place we call" en "I belong to you". Beide werken zijn geveild/ verkocht en gaan naar Zweden.

Uiteindelijk werd er meer dan 35000 euro opgehaald. Een ontzettend mooi bedrag voor een goed doel!

Hopelijk ben ik er in 2009 weer bij!

Website:
Stichting Kleinschalige Afrikaanse Projecten